18 Ocak 2014 Cumartesi

Himalaya Banyo Tuzu

himalaya banyo tuzu


Himalaya tuz , gövde İçerisinde olan etkinlik alanları sebebiyle günümüz dünyasının en fazla tercih ettiği tuz türlerinden bir tanesi olarak tanınmaktadır. Tuz kristallerinin bünye içerisindeki dağılımı cilt derisi üstünde etkin yararlar sağlarken iz ile leke benzeri etkenleri de ortadan kaldırmaktadır. Tam Olarak naturel koşullar altında elde edilen bu tuzun üretilme tesisleri Pakistan’da konum elde etmektedir. Fabrikasyon sürecinden geçmeden sofralara ulaşan himalaya tuz kristallerinin içinde, kişi vücudunda olan 84 element konum elde etmektedir. Bu sebeple gerek vücut içerisine çabuk bir biçimde yayılan gerek de yemekleri tatlandırmak amacıyla etkili olan tuz, kişilere sağlıklı bir yaşlılık evresi sunabilmektedir. Kalp ile damar hastalıkları ile hazım sorunlarını önleyen himalaya tuzun banyoda kullanımı da çok fazla rahatsızlığı kısa süreçte tedavi edebilmektedir.

Banyo tuzu, tenin nem dengesini elverişli seviyeye taşıyarak kas sistemlerinin gevşemesine imkan tanımaktadır. Banyonun doldurulma işleminin ardından dökülen tuz, vücut derisi üstünde hızlı 1 biçimde yayılırken akne, sivilce ve deri lekelerini ortadan kaldırabilmektedir. Başta baş sancısı, baş dönmesi ile sinirlilik benzeri problemler üstünde yarattığı masaj terapileri sebebiyle tercih edilen himalaya tuz, kalsiyum klorit, potasyum, magnezum ile demir gibi elementleri içerir. Tüketim miktarına bağlı olarak genel olarak erkeklerde meydana gelen ayak kokusu problemini de ortadan kaldırabilen himalaya banyo tuzunun etkinlik süresi ise yirmi dakikadır. 1 haftalık müddet içinde 2 ya da 3 kere uygulanan bu yöntem mantar faaliyetlerine de yararlı gelir.


Banyo tuzu tüketimi ağız ya da göz altı etrafında meydana gelen kırışıkları tedavi edebildiği benzeri kan dolaşımını da en üst seviyeye taşımaktadır. Deri derisini gençleştirerek yaşlanmaya bağlı yararları azaltan tuz, ayakları dinlendirirken şişkinlikleri ile su toplamalarını da iyileşme etmektedir. Banyo tuzu tüketimi haricinde bir leğen içerisine atılan bilen tuz, tırnak kırılmalarını ortadan kaldırmaktadır. Günümüzde sabun olarak da kullanımı yapılabilen himalaya tuz, selülitleri yok ederken vücuttaki toksinleri de kısa zamanda uzaklaştırabilen bir etkiye sahiptir. Portakal yağı ile biberiye ile karıştırılması durumuna macun tesiri gösteren tuzun kış aylarında elde edilen el çatlaklarını iyileşme ederek cildi pürüzsüzleştirdiği de tanınmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder